Stellingwerf College

Stellingwerf College

Het Stellingwerf College kenmerkt zich door een open cultuur, een laagdrempelige communicatie en als school waar docenten een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid genieten. Om als docent succesvol op het Stellingwerf College te functioneren zijn intrinsieke motivatie en positief kritische zelfreflectie vereist. De onderlinge verstandhouding voelt familiair aan en de hulpvaardigheid onderling is groot.

Maar het gaat natuurlijk om de leerling. Wij werken voor hen. De kwaliteit van het onderwijs staat voorop. Deze wordt heel snel gevolgd door de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen. Wij geven veel aandacht aan het bevorderen van zelfvertrouwen van leerlingen, sociale omgang tussen leerlingen onderling en tussen leerlingen en personeel. Ze leren zelfstandig functioneren in een veilige omgeving. Pesten wordt niet getolereerd. De leerlingen van het Stellingwerf College komen uit de wijde omgeving en zorgen voor een positief respectvolle sfeer. Leerlingen krijgen de mogelijkheid om te versnellen, te verdiepen en te verbreden.

Het Stellingwerf College houdt rekening met verschillen. Iedereen heeft een eigen identiteit en wordt op basis daarvan gewaardeerd. Ons onderwijs is erop gericht om maatwerk te leveren voor leerlingen van alle niveaus: van vmbo t/m vwo verrijkt en versneld, met oog op de ambitie en het talent van de leerling. Samen met de ouders voelen wij ons verantwoordelijk om onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op een succesvolle vervolgstap.

Adres gegevens

Quadoelenweg 29
8431 LN Oosterwolde
0516 – 568 500
administratie@stellingwerfcollege.nl
www.stellingwerfcollege.nl
Pompebled gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.