Loopbaanbegeleiding

Een duurzaam carrièreperspectief: loopbaanbegeleiding en coaching.

Voor:

  • Loopbaanvraagstukken
  • Carrière switch: werk vinden dat echt bij je past
  • Mobiliteitsvraagstukken
  • 2e spoortrajecten (bij langdurige ziekte)
  • Vragen over duurzame inzetbaarheid
  • Boventalligheid of werkloosheid

Loopbaanbegeleiding

Binnen de Pompeblêd Scholengroep bestaat er de mogelijkheid voor loopbaanbegeleiding voor werknemers van één van de Pompeblêd scholen en voor ex-werknemers die werkloos zijn geraakt en een WW-uitkering ontvangen. Uitgangspunt is altijd een duurzaam carrièreperspectief.

Wanneer kan ik mijn aanmelden voor een traject of een oriënterend gesprek?

Als je je verder wilt oriënteren op je loopbaanontwikkeling. Als je meer plezier uit je werk wilt halen. Als je wilt ontdekken wat je echte drijfveren zijn én wat echt bij jou past. Als je je afvraagt of je misschien toch niet iets anders wilt gaan doen, maar niet precies weet wat. Als je dat laatste duwtje nodig hebt om de volgende stap te zetten. Als je boventallig dreigt te worden of al een WW-uitkering ontvangt vanuit één van de Pompeblêd Scholen. Als je langdurig ziek bent (langer dan 1 jaar) word je in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter door je werkgever voor een 2e spoortraject aangemeld.

Waar meld ik mij aan?

Vanaf 1 september 2022 is het (tot nader order) helaas niet meer mogelijk om je aan te melden / aan te laten melden.

 

 

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

De afdeling personeelszaken meld je bij de re-integratieconsulent aan, waarna jij een uitnodiging krijgt voor een kennismakings- c.q. intakegesprek. Samen met de consulent bespreek je wat je wensen en mogelijkheden zijn en wat we kunnen doen om jouw doel te formuleren én te bereiken. Kortom: wie ben je, wat wil je en hoe kom je daar?

Ieder traject verloopt anders en wordt afgestemd op jouw behoeftes.

Wat kan ik verwachten?

Door middel van gesprekken, testen en opdrachten gaan we onderzoeken wat bij jou past. Aanvullend daarop onderzoeken we wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken, of deze realistisch zijn en wat jou eventueel belemmert. Netwerken, testen, een vacature- en beroependatabank, cursussen, trainingen, time- management en personal branding zijn een greep uit de tools die tot je beschikking staan.

Pompebled gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.