De Jutter

De Jutter

De openbare school De Jutter, onderdeel van OVO Fryslân-Noord is een kleine school, de enige voorziening voor basis- en voortgezet onderwijs op Vlieland. Daarom wil de school voor alle eilandkinderen een breed onderwijspakket aan onderwijs bieden, waarin zoveel mogelijk aangesloten kan worden bij de capaciteiten van de individuele leerling. De school wil een open en zorgzaam klimaat scheppen waarin leerlingen zich vertrouwd en veilig voelen en waarin ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

We dagen onze leerlingen uit door ze zelf keuzes te laten maken en mee te laten denken over hoe het onderwijs eruit kan zien. De docenten worden uitgedaagd om les te geven aan een gemengde groep leerlingen met allemaal hun eigen aanpak, wensen en leertempo.
We willen de leerlingen stimuleren tot leren, door middel van diverse werkvormen en vaardigheden aan te bieden en te gebruiken. Het prikkelen van de nieuwsgierigheid, het kritisch leren denken en verder kijken dan de eigen horizon zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. De school wil ook ruimte bieden aan de groei van de leerling als persoon. Daarom is er aandacht voor samenwerken, respectvol met elkaar omgaan en creativiteit.

Adres gegevens

Lutinelaan 3
8899 BD Oost-Vlieland
0562 – 452 772
info@dejutter.nl
www.dejutter.nl
Pompebled gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.