Pompebled

13 Zoekresultaten

Docent Economie

Voor Bornego College Lyceum, onderdeel van Onderwijsgroep Midden-Friesland zijn wij, voor het schooljaar 2023-2024, op zoek naar een Docent Economie.
Docent Economie
0,7 - 1,0 fte
Heerenveen

Docent Scheikunde

Voor het Leeuwarder Lyceum, school van OSG Piter Jelles zijn wij, wegens vertrek, per direct, op zoek naar een Docent Scheikunde. 
Docent Scheikunde
0,6 - 0,8 fte
Leeuwarden

Docent Scheikunde

Voor het Drachtster Lyceum, school van OSG Singelland, zijn wij, per 8 mei 2023, wegens zwangerschapsverlof, op zoek naar een Docent Scheikunde.
Docent Scheikunde
0,8 fte
Drachten

Beleidsadviseur en Teamcoördinator Huisvesting

Voor OVO Fryslân-Noord zijn wij, wegens uitbreiding, op zoek naar een ervaren Beleidsadviseur en Teamcoördinator Huisvesting.
0,8 - 1,0 fte
Leeuwarden
Beleidsmedewerker Teamcoördinator Huisvesting

Docent NT2

Voor de BHS, school van OSG Singelland, zijn wij, per direct, voor de klas met leerlingen uit Oekraïne, op zoek naar een bevoegd Docent NT2.
Docent NT2
0,3 fte
Gorredijk

Docent Economie/Economie en Ondernemen

Voor de BHS, school van OSG Singelland, zijn wij, per 8 mei 2023, wegens zwangerschapsverlof, op zoek naar een Docent Economie/Economie en Ondernemen.
Docent Economie & Ondernemen
0,4 - 0,5 fte
Gorredijk

Schoonmaakmedewerker

Voor het Schoonmaak Centrum Singelland (SCS) van OSG Singelland, locatie BHS Gorredijk zijn wij, zo spoedig mogelijk, op zoek naar een  enthousiaste, flexibele en betrokken...
2,5 uur
Gorredijk
Schoonmaakmedewerker

Hoofd HR

Voor OSG Singelland zijn wij op zoek naar een Hoofd HR.
0,8 - 1,0 fte
Drachten
Hoofd HR

Docent AVO

Voor De Compagnie, praktijkschool van OSG Sevenwolden zijn wij, zo spoedig mogelijk, wegens ziektevervanging (minimaal tot einde schooljaar 2022-2023), op zoek naar een Docent AVO.
Docent AVO
0,8 - 1,0 fte
Heerenveen

Docent Nederlands (1e graads)

Voor het Drachtster Lyceum & Matrix Lyceum, scholen van OSG Singelland zijn wij, wegens ziektevervanging, zo spoedig mogelijk, op zoek naar een Docent Nederlands.
Docent Nederlands
1,0 fte
Drachten