Pompebled

89 Zoekresultaten

Onderwijsassistent

Voor het Zuyderzee Lyceum Junior, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar een Onderwijsassistent.
0,8 fte
Emmeloord
Onderwijsassistent

Docent Frans

Voor het Zuyderzee Lyceum Junior, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar bevlogen en ervaren een Docent Frans.
Docent Frans
0,7 - 1,0 fte
Emmeloord

Docent Biologie/ Natuurwetenschappen

Voor het Zuyderzee Lyceum Junior, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar een Docent Biologie/Natuurwetenschappen.
Docent Biologie Docent Natuurkunde
0,8 - 1,0 fte
Emmeloord

Docent Beeldende Vormgeving

Voor het Zuyderzee Lyceum Junior, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar een enthousiaste en creatieve Docent Beeldende Vormgeving.
Docent Beeldende vorming (BeVo)
0,7 fte
Emmeloord

Conciërge

Voor het Zuyderzee Lyceum Junior, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, in verband met zwangerschaps/ouderschapsverlof, op zoek naar een Conciërge.
0,8 fte
Emmeloord
Conciërge

Leerlingbegeleider

Voor locatie X-tuur Emmeloord, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar een energieke en ervaren leerlingbegeleider.
0,5 fte
Emmeloord
Leerlingbegeleider

Instructeur vmbo

Voor locatie X-tuur Emmeloord, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar een Instructeur vmbo voor de sector Zorg & Welzijn en Economie...
0,5 fte
Emmeloord
Instructeur

Docent Nederlands

Voor locatie X-tuur Emmeloord, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar een Docent Nederlands.
Docent Nederlands
0,4 - 0,5 fte
Emmeloord

Docent Lichamelijke Opvoeding

Voor locatie X-tuur Emmeloord, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar een enthousiaste Docent Lichamelijke Opvoeding.
Docent Lichamelijke Opvoeding
0,4 - 0,5 fte
Emmeloord

Docent Frans

Voor locatie X-tuur Emmeloord, onderdeel van VariO Onderwijsgroep zijn wij, met ingang van het nieuwe schooljaar, op zoek naar een bevlogen en ervaren Docent Frans.
Docent Frans
0,4 fte
Emmeloord
Pompebled gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.