Pompebled

23 Zoekresultaten

Conciërge

Voor Simon Vestdijk Harlingen zijn wij per 14 oktober 2022 op zoek naar een conciërge voor 0,7 fte in verband met vervanging van ziekteverlof.
0,7 fte
Harlingen
Conciërge

Docent Nederlands

Voor RSG Simon Vestdijk in Franeker zijn wij vanaf 3 oktober, of zo spoedig mogelijk daarna, op zoek naar een 2e graads Docent Nederlands voor 0,6 fte ter vervanging van verlof.
Docent Nederlands
0,6 fte
Franeker

Docent Aardrijkskunde

Voor Leeuwarder Lyceum, school van OSG Piter Jelles, zijn wij wegens ziektevervanging per direct op zoek naar een Docent Aardrijkskunde voor 1,0 fte.
Docent Aardrijkskunde
1,0 fte
Leeuwarden

Medewerker Balie en Absentie

Voor Leeuwarder Lyceum, onderdeel van Openbare Scholengemeenschap Piter Jelles, zijn wij per direct wegens ziektevervanging op zoek naar een medewerker voor de balie en absentie voor 0,5 fte.
0,5 fte
Leeuwarden
Baliemedewerker

Medewerker PR & Communicatie

Voor het Servicebureau OVO Fryslân-Noard zijn wij, wegens zwangerschapsverlof, per 1 november 2022,  voor de afdeling PR & Communicatie op zoek naar een Medewerker PR &...
0,5 -0,7 fte
Leeuwarden
Medewerker PR & Communicatie

Mobiliteitsmedewerker

Het Mobiliteitscentrum Pompeblêd zoekt per direct of zo snel als mogelijk, wegens vertrek, een Mobiliteitsmedewerker voor 0,3 fte.  
0,3 fte
Drachten
Medewerker P&O

Docent Engels

Voor !mpulse Kollum, school van OSG Piter Jelles, zijn wij vanwege ziektevervanging per direct op zoek naar een enthousiaste docent Engels voor 8 lessen (ca. 0,3 fte).
Docent Engels
0,3 fte 8 lesuren
Kollum

Zorgfunctionaris

Voor het Leeuwarder Lyceum, school van OSG Piter Jelles, zijn wij per 1 november a.s. op zoek naar een Zorgfunctionaris voor 0,7 fte.
0,7 fte
Leeuwarden
Zorgfunctionaris

Docent Economie

Voor OSG Sevenwolden, locatie Fedde Schurer, zijn wij vanwege ziektevervanging per direct op zoek naar een 2e graads Docent Economie voor 17 lesuren per week.
Docent Economie
17 lessen
Heerenveen

Docent Nederlands

Voor RSG Magister Alvinus in Sneek, zijn wij, per direct, wegens tijdelijke vervanging, op zoek naar een Docent Nederlands voor 1,0 fte.
Docent Nederlands
1,0 fte
Sneek