Pompebled

23 Zoekresultaten

Docent Nederlands

Voor het Stellingwerf College in Oosterwolde zijn wij per 1 november op zoek naar een 2e graads Docent Nederlands voor 18-25 uur.
Docent Nederlands
18-25 uur
Oosterwolde

Docent Frans

Voor OSG Sevenwolden, locatie Buitenbaan, zijn wij op zoek naar een 2e graads bevoegd Docent Frans voor 17 uren per week.
Docent Frans
17 uur
Heerenveen

Docent (Algemene) Economie (± 0,5 fte)

Voor RSG Simon Vestdijk te Harlingen zijn wij met ingang van schooljaar 2021-2022, of zo spoedig mogelijk, op zoek naar een enthousiaste 2e graads bevoegde Docent (Algemene) Economie...
Docent Economie
Harlingen

Docent Informatica (0,4 fte)

Voor OSG Sevenwolden, locatie Fedde Schurer, zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een Docent Informatica voor 0,4 fte.
Docent Informatica (ICT)
Heerenveen

Diverse docenten gezocht

Vanwege groei en vanwege extra inzet rondom de extra middelen in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs, zoekt de ISK Drachten nog docenten voor ca. 1 of 2 dagen per week (0,2 - 0,4 fte)...
Docent Beeldende vorming (Bevo) , Docent NT2 , Docent Lichamelijke Opvoeding , Docent Drama
0,2 - 0,4 fte
Drachten

Docent Engels

Voor Dalton Dokkum, school van OSG Piter Jelles, zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar (of zo spoedig mogelijk daarna) op zoek naar een 2e graads bevoegd docent Engels voor 0,26 fte. 
Docent Engels
0,26 fte
Dokkum

Docent TeHaTex

Voor het Drachtster Lyceum van OSG Singelland zijn wij, wegens vervanging, per 29 augustus op zoek naar een Docent TeHaTex voor 28 lesuren per week.
Docent TeHaTex , Docent Tekenen , Docent Textiele Werkvormen , Docent Handvaardigheid
28 lesuren
Drachten

Docent Aardrijkskunde

Voor OSG Sevenwolden, locatie Buitenbaan, zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een 2e graads bevoegd Docent Aardrijkskunde voor 1,0 fte.
Docent Aardrijkskunde
1,0 fte
Heerenveen

Gedragsdeskundige (orthopedagoog/psycholoog)

Voor Samenwerkingsverband Fryslân-Noard zijn wij per 1 oktober 2021 op zoek naar een Gedragsdeskundige (orthopedagoog/psycholoog) voor 0,6-0,7 fte.
Leeuwarden

Docent Geschiedenis

Voor OSG Sevenwolden, locatie Buitenbaan zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een 2e graads bevoegd Docent Geschiedenis voor 0,8 fte.
Docent Geschiedenis
0,8 fte
Heerenveen