RSG Magister Alvinus

RSG Magister Alvinus

RSG Magister Alvinus is dé school voor Openbaar Voortgezet Onderwijs in de regio Zuidwest Friesland.

Bij de RSG Magister Alvinus werken wij met ca. 240 collega’s voortdurend aan het realiseren van goed onderwijs voor onze ca. 1.950 leerlingen. Wij doen dit in een plezierige werksfeer die door zowel collegialiteit als daadkracht wordt gekenmerkt. De onderwijsniveaus die wij aanbieden zijn VMBO, HAVO, VWO en ISK.

Wij verwachten van medewerkers op de RSG dat zij met plezier hun werk doen en de vanzelfsprekende behoefte hebben om zich in dat werk te blijven ontwikkelen. Enerzijds om een steeds betere vakman / vakvrouw te worden en anderzijds om mee te groeien met de maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe regels en inzichten in het werkgebied.

Op de RSG verwachten we ook dat collega’s een actieve rol nemen in hun eigen ontwikkeling. Dat ze zich verdiepen in de ontwikkelingen die de school vanuit het beleid nastreeft en vanuit reflectie in staat zijn na te gaan waar ze hun eigen ontwikkeling vooral op moeten richten om deze schoolontwikkeling mede vorm te geven.

Adres gegevens

Almastraat 5
8601 EW Sneek
0515 – 429 760
info@rsg-sneek.nl
www.rsg-sneek.nl

Tienerschool

Waar wij voor gaan! De levensfase waarin tieners zich bevinden is bijzonder. Daarom erkennen wij tieners in wie ze ZIJN en Worden. Wij bieden een leeromgeving waarin onderwijs zich aanpast aan deze ontwikkelingsfase. In een sterk veranderende wereld willen wij tieners voorbereiden op hun toekomst. Waar wij voor staan! Rekening houdend met de ontwikkelingsfase van tieners, coachen wij hen door het bieden van steun, sturing en inspiratie. Zij krijgen vaardigheden aangereikt om zelf structuur aan te brengen in hun ontwikkeling. In onze flexibele leeromgeving, leren wij samen met het oog voor creativiteit, kennis en (eigen)wijsheid.

Tienerschool Sneek is een samenwerking tussen de RSG Magister Alvinus en de Stichting Odyssee en richt zich op leerlingen in de leeftijd van 10-14 jaar. Op de Tienerschool werken coaches met zowel een PABO als een VO bevoegdheid.

www.tienerschoolsneek.nl

Pompebled uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.