Inval-docenten voor praktijkvakken van het praktijkonderwijs

Drachten
Nieuw

Over de functie

Het betreft vakken voor de secties:

  • AVO
  • techniek
  • creatief
  • zorg & welzijn
  • groen en dierverzorging

Wat vragen wij?

- lesbevoegdheid of aantoonbare onderwijservaring
- (bij voorkeur) vakopleiding
- specifieke vakkennis
- affiniteit met de doelgroepen praktijkonderwijs
- lessen kunnen geven aan 12-18 jarigen
- zelfstandig kunnen werken.

Over ons

Op 1 augustus 2022 is het zover: de scholen voor praktijkonderwijs OSG Singelland De Venen en CSG Liudger De Ring gaan samen verder onder de naam PRO Drachten. Twee scholen, twee besturen, een heel breed aanbod, en vooral: één gezamenlijke missie om het beste onderwijs te geven.

Aandacht voor Talent!

PRO Drachten is dé school voor praktijkonderwijs en pro-vmbo in de regio Drachten en omstreken. Een school waar je mag zijn wie je bent en doen wat bij je past. Of je nou wil doorstromen naar het mbo of aan het werk wil op een plek die past bij jouw talent, wij helpen je jouw sterke kanten te ontwikkelen, stage- en/of werkplekken te vinden en jouw doelen te bereiken.

Iedereen een eigen route

We werken samen met heel veel andere scholen en bedrijven, zodat je ook buiten de schoolbanken ervaring op kunt doen. Of het nou gaat om een leer- of werkplek, een vervolgopleiding, of een officiële cursus met een diploma, als leerling van PRO Drachten weet je zeker dat er altijd een route is die bij jou past!

Plezier hebben in wat je doet, vinden wij heel belangrijk!

Samen met jou en je ouder(s) of verzorger(s) maken we een plan dat precies bij jou past, en zorgen we voor persoonlijke begeleiding. Op onze school gaan onderwijs, plezier en gezondheid hand in hand. Met veel sport en bewegen, een kantine met lekker en gezond eten, uitstapjes en vele andere activiteiten zorgen wij ervoor dat jij als leerling van PRO Drachten trots mag zijn!

Het team van PRO Drachten is een heel erg enthousiast en gezellig team om mee samen te werken. We vinden het belangrijk en leuk om nieuwe collega’s goed begeleiden zodat zij snel en goed hun weg binnen de school kunnen vinden.

Kijk voor een goede indruk van onze school op www.prodrachten.nl.

Wat bieden wij?

Je wordt ingezet bij (ziekte-)vervanging. Dit kan kortdurend zijn of voor een langere periode.
Wij kunnen helaas geen vaste uren bieden. De ervaring leert dat een succesvolle investering van een jaar op termijn kan leiden tot een contract met vaste uren.

Aantal fte’s

Het betreft een oproepcontract.

Startdatum

In overleg.

Contactpersoon vacature

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Hilbrand Visser, adjunct-directeur, bereikbaar via telefoonnummer 0512-517 624 of via e-mail h.visser@prodrachten.nl.

Wil je solliciteren? Dat kan eenvoudig via onderstaande button 'Direct Solliciteren'.
Wij ontvangen je CV en motivatiebrief graag samengevoegd in één bestand.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Date de publication

23-08-2022

Personne à contacter

Wiepy van der Kroef

Inval-docenten voor praktijkvakken van het...

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item