Docent Nederlands

Heerenveen
0,55 fte
Docent Nederlands
Nieuw

Over de functie

De vacature omvat 13 lessen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een kandidaat die 2e graads bevoegd is voor het vak Nederlands.
Kandidaten in opleiding (leerjaar 4) worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Over ons

OSG Sevenwolden is een brede, openbare scholengroep voor het voortgezet onderwijs met zeven locaties in Heerenveen, Joure en Grou. Alle typen voortgezet onderwijs zijn hier vertegenwoordigd.
De school telt ongeveer 350 medewerkers en ruim 3000 leerlingen.

Kleinschaligheid en herkenbaarheid. Dát is waar OSG Sevenwolden voor staat. Door onderwijs op aparte locaties aan te bieden, is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke aandacht. Op die manier draagt OSG Sevenwolden bij aan de talentontwikkeling en opvoeding van jongeren van 12 tot 18 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.sevenwolden.nl.

De leerlingen van de basisscholen uit Heerenveen en wijde omgeving met schoolkeuzeadvies mavo (vmbo theoretisch), havo en vwo kunnen instromen op de locaties Buitenbaan en Fedde Schurer in Heerenveen.

In de eerste fase spelen we in op het talent en de mogelijkheden van iedere leerling en halen alles uit de leerling wat er in zit. De eerste fase van OSG Sevenwolden vertegenwoordigt de eerste drie leerjaren van de mavo, havo en vwo en het vierde jaar van de mavo.

Met het brede palet aan opleidingen sluiten we aan op de verschillen in leerstijl, wensen en mogelijkheden: er valt veel te kiezen!

Leerlingen kunnen kiezen uit drie stromen met elk een eigen onderwijsconcept:
SportLifeStyle
Binnen de combinatie van onderwijs en sport, leren talentvolle (sport)leerlingen sturen (regie) te geven aan hun eigen leerproces.
Jenaplan
De leerling staat centraal in het Jenaplanonderwijs. We gaan ervan uit dat elk kind zijn eigen unieke kwaliteiten heeft en op zijn eigen niveau uitgedaagd moet worden om zich maximaal te kunnen ontwikkelen. Leerlingen van verschillende niveaus komen bij elkaar in de klas om met en van elkaar te kunnen leren. Opvoeden staat aan de basis van ons onderwijs: een kind moet leren verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, de anderen en zijn omgeving.
AVO Plus
In AVO Plus werken we met het uitgangspunt: ‘Kennis is de basis en een gelukkige leerling met ambitie presteert optimaal’. Binnen AVO Plus is het uitgangspunt het vergaren van kennis en vaardigheden.

Wat bieden wij?

Inschaling volgens CAO VO.

Aantal lessen

13 lesuren.

Aantal fte’s

Ongeveer 0,55 fte.

Startdatum

Ingangsdatum per oktober 2022 tot einde schooljaar.

Contactpersoon vacature

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Hans Haan (teamleider Jena en Kiim). Hij is te bereiken via emailadres jgj.haan@sevenwolden.nl of via telefoonnummer 06 - 8146 5286.

Wil je solliciteren? Dat kan via onderstaande button 'Direct Solliciteren'.
Wij ontvangen je CV en motivatiebrief graag samengevoegd tot één bestand.

De vacature sluit op het moment dat er een geschikte kandidaat is gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Date de publication

28-06-2022

Personne à contacter

Wiepy van der Kroef

Docent Nederlands

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item