Mobiliteitscentrum

Een onderdeel van deze website zijn de vacatures van het mobiliteitscentrum Pompeblêd. Bij het mobiliteitscentrum komen vraag en aanbod van de deelnemende scholen samen. Alle vacatures op de deelnemende scholen worden vervuld via het mobiliteitscentrum. Ook open sollicitaties worden er verwerkt en ingeschreven kandidaten worden actief benaderd

Bij het mobiliteitscentrum wordt alle informatie m.b.t. vacatures en beschikbare kandidaten verzameld en verspreid naar onze scholen. Hierdoor heeft het mobiliteitscentrum een compleet beeld van vraag en aanbod van tijdelijk en permanent personeel. Wellicht ook voor jou!

Werkwijze mobiliteitscentrum Pompeblêd

Reageren op vacatures kan online. Daarnaast is online inschrijven via deze site mogelijk, zodat het mobiliteitscentrum kandidaten actief kan benaderen bij passende vacatures.

Kijk verder bij de vacatures Is er op dit moment geen passende vacature? Ga dan naar online inschrijven. De Scholen van de Pompeblêd Scholengroep zijn te vinden onder de button Scholen 

Actuele vacatures
in!mpulse Kollum, school van OSG Piter Jelles
in!mpulse Kollum, school van OSG Piter Jelles
in!mpulse Kollum, school van OSG Piter Jelles
Direct account aanmaken

Schrijf je in en geef je werkvoorkeuren aan dan nemen wij contact met je op zodra zich een functie voordoet die mogelijk voor jou geschikte zou kunnen zijn.

Inschrijven