Opleidingsplek

Een Pompeblêd School, een prima keuze!

In de provincie Friesland bestaat er een samenwerkingsverband tussen de scholen voor openbaar voortgezet onderwijs: De Pompeblêd Scholengroep.

Binnen dit verband zijn wij ervan overtuigd dat onderwijs wordt gemaakt door de mensen die er werken. Daarom investeren scholen van Pompeblêd in iedereen die werkzaam is binnen onze scholen. Dit geldt voor mensen die al werkzaam zijn op onze scholen, voor onze nieuwe collega’s en ook voor onze collega’s van de toekomst: de studenten van nu!

De Pompeblêd scholen hebben hiervoor gekwalificeerde begeleiders in huis. Onze scholen begeleiden (nieuw) personeel zelf en doen dat voor een deel op hun eigen manier. De Pompeblêd scholen werken intensief samen om de begeleiding van alle collega’s in de school zo goed mogelijk te laten plaatsvinden.


Ben je op één van de Pompeblêdscholen werkzaam als LiO of stagiair of werk je bij ons als vervanger? Dan kijken we of er op de opleidingsschool een aanstelling kan worden aangeboden. Lukt dit niet op de school waar je zit, dan overleggen we met de andere scholen en kijken we of er elders een baan is.

Kortom, een Pompeblêdschool is een prima opleidingsplek!

 

Ben je gestart met de opleiding en zoek je een werkplek naast je studie? schrijf je dan in.

Ben je op zoek naar een stageplaats neem dan contact op met één van de Scholen of neem contact op met het stagebureau van jouw opleiding.

Actuele vacatures
inOSG Singelland, Van Haersmasingel
inOSG Singelland, ISK
inOSG Singelland, ISK
inOSG Singelland, Van Haersmasingel
Direct account aanmaken

Schrijf je in en geef je werkvoorkeuren aan dan nemen wij contact met je op zodra zich een functie voordoet die mogelijk voor jou geschikte zou kunnen zijn.

Inschrijven